Фонд ім. С.Баторія
Головна Події Консультації Про нас Проекти Партнери і донори Контакти
ПРО АСОЦІАЦІЮ
Одна только свобода способна обеспечить экономический и социальный успех - так считают члены Ассоциации "Общественные инициативы" и направляют свою деятельность на защиту основных прав и свобод человека, гарантированных Конституцией Украины. Оставайтесь с нами!
ФОТОАРХІВ

Громадські активісти почали масштабне спостереження за місцевими виборами

16 Вер, 2010 09:16

За місцевими виборами пильно слідкуватиме громадськість. В Кіровоградській області  11-го вересня стартувала кампанія громадського спостереження за виборами до місцевих органів влади. Більше 40  громадських активістів в усіх районах області спостерігатимуть за перебігом виборчої кампанії та днем голосування.

Організатор громадського моніторингу - Громадянська мережа ОПОРА - неурядова, позапартійна і фінансово-незалежна мережа громадських активістів, яка має значний досвід спостереження за виборчими кампаніями.

Протягом наступних п’ятдесяти днів, спостерігачі «ОПОРИ» слідкуватимуть за демократичністю, законністю та прозорістю виборчого процесу в усіх регіонах країни, в тому числі й на  Кіровоградщині. Тут спостереження проводитимуть п’ять довготермінових спостерігачів, а також понад 40 короткотермінових спостерігачів, які працюватимуть безпосередньо у день виборів.

Окрім загального процесу спостереження за проведенням виборчої кампанії, активісти «Опори» аналізуватимуть виборчі програми та обіцянки кандидатів, а згодом інформуватимуть суспільство про їх виконання.

 «Кампанія ОПОРИ – це єдиний проект спостереження за місцевими виборами національного масштабу» -  зазначає регіональний координатор на Кіровоградщині Валерій Зборовський - «Загалом по Україні до спостереження за місцевими виборами вже залучено близько двохсот спостерігачів і ще 1 500 активістів спостерігатимуть за ходом голосування 31-го жовтня.»

 Протягом всієї виборчої кампанії, ГМ «ОПОРА» буде оперативно інформувати представників ЗМІ про всі і порушення, які будуть виявлені та зафіксовані громадськими спостерігачами.

Контакти координатора кампанії громадського спостереження в Кіровоградській області:

Валерій Зборовський, моб. тел.: 097-388-67-41, e-mail: vozbor.ukr.net

 


Автор: Валерій Зборовський

Повернутися до списку подій

ОСТАННІ ПОДІЇ
26.03.2014

Ближче до людей

Кіровоградська асоціація "Громадські ініціативи" розпочала проект по створенню органів самоорганізації населення в 4 громах Кіровоградського та Олександрівського районах.
Детальніше

25.01.2014

Польські неурядові організації звертаються до українських ГО

З обуренням та жахом спостерігаємо за діями української влади, які направлені проти громадян своєї країни, які хочуть реальних змін у державі.
Ми знаємо, що ви маєте прийняти багато важливих рішень у цей непростий час.
Влада старається використати ваші багаторічні зусилля в побудові демократичної та відкритої світу України проти вас. Ви є співавторами кращої України, України про яку ви мріяли.
Хочемо передати вам слова підтримки та солідарності.

Польські неурядові організації
Детальніше

23.09.2010

Влада громада В РЕЖИМ ОДНОСТОРОННЬОГО РУХУ

23 вересня у приміщенн Федерац профспілок област в дбулося громадське обговорення на тему "Публічність прозорість орган в м сцевого самоврядування". ініціатором виступила асоціація "Громадські ініціативи".
Детальніше

РОЗСИЛКА
Відписатися

ЛІЧИЛЬНИКИ ТА РЕЙТИНГИ
Кировоград - Каталог предприятий - Государство и общество

HOME MAIL MAP © 2008 Громадські ініціативи. Усі права збережено.
Дата останньго оновлення сайту: 5 травня 2008 року.